Av Måns Djurgårdaren! - 3 juni 2009 14:33

PAPPA ÄR UTAGEN TILL SVENSKA LANDSLAGET I FÄKTNING! Och är den elste lanslags fäktaren någonsin i Sverige!

Han blev utatagen till Lanslaget i EM! EM:et går i Bulgarien i staden

Plovpi. Jag vill inte skryta men han ligger 3:a av Svenskarna på världsranking.

/Den glade sonen

Av Måns Djurgårdaren! - 3 juni 2009 14:21

Hejsösåsösågonodadoohholoj!

Söderling är vidare i Semifinal!

Han vann matchen mot Davydenko! Jag såg lite av matchen han spelar väldigt bra och är i väldigt bra form! Han vann matchen med 3-0 i set 6-1,6-3 och i sista vann han med 6-1. Han kommer möta Gonzales i semin. Gonzales spelade väldigt bra i kvarten och slog ut världs 3:an Murray! Så det kan bli tufft. Den matchen spelas på fredag då spelas också den andra semin och det är ett riktigt hett möte Mofis-Fedrer!

Robin Soderling Picture

Bild på Söderling när han slog ut Nadal!

/Den glade tennisspelaren

Av Måns Djurgårdaren! - 31 maj 2009 21:28

Hejsannotjotholoj!

Jag har lagt in lite bilder. 3 stycken från Mini Marathon.

Och en på vårt lag i IFK Cupen den kommer här också!

Jag är den galene.

/Den glade Djurgårdaren

Av Måns Djurgårdaren! - 31 maj 2009 20:45

Danalsötengfj dcmnvnkholoj!

Söderling gjorde det omöjliga vann över Nadal världs ettan i tennis!

Han vann med 3-1 i sett! Nadal har inte förlorat en anda match i Franska Öppena han har varit med i 4 år! Och nu så vinner Söderling överhonom!

Riktigt bra sport helg idag!

vs

3-1!

Av Måns Djurgårdaren! - 31 maj 2009 20:39

Zlibfnjnhbgfnjm,.-holoj!

Zlatan vann skytteligan i Italien!

Han gjorde 2 mål i sista matchen! Och vann skytteligan med 1 mål över Milito oxh Di Vaio! Sista målet var riktigt kaxsit han vände sig om ovh klackade in bollen! Typiskt Ibra!

Det är Zlatan som måste göra det den 6:e Juni för Sverige mot Danmark!

/Den glade Svensken

Av Måns Djurgårdaren! - 31 maj 2009 19:35

Löminmarthhbjcklfxhhbdncbsdnjhgfbnjchgvnknfhuholoj
!

Idag sprang jag Mini Marathon! Det var jätte jätte pirrit innan vi var vid starten kl 12.15 och loppet började 13.40 Vi värmde upp rätt länge sedan så ställde vi oss vid fållan för att få stå längst fram vid starten. Det var jätte pirrigt dom räknade ner så här 10,9,8,7,6,5....PANG! Och så gick starten, jag fick inte så jätte bra start jag låg typ sjua (Mamma sa det efteråt) jag tog rätt snabbt 3:edje platsen pakom Simon och en kille från Huddinge jag låg rätt tätt bakom men avståndet blev lite längre sedan, vid vätskekontrollen så ska man inte ta vatten för det är bara 2 km och 140 meter man springer men jag tog ett glas och bara kastade det över mig medans jag sprang 3 droppar kanske kom på mig xD. Jag höll 3:edje platsen och sen så kom vi in på Stockholms Stadium! Skit coolt, jätte många på läktarna som vrålade, solen sken, 3:edje plats! Kollade snabbt bakom mig 4:an började spurta då tänkte jag han ska jag ta! Och började spurta jag med och klarade det! Jag kom 3:a av alla 98:or! 329 sprang! Jag var riktigt glad när jag tog imot min buckal med 3:edje priset! Jag sprang på 7 minuter och 57 sekunder

Jag klarade det! Love kom på 13:onde plats på tiden 8 minuter och 35 sekunder.

Jag är han längst till vänster

Dom tre bästa från Lidingö åt vänster Simon 2:a plats, i mitten jag 3:edje plats, åt vänster axel 5:e plats.

Hela prispallen (Topp 6)

Av Måns Djurgårdaren! - 28 maj 2009 18:39

Bqachaleuwithbithghghhghhhghghghmesronmesronmesron
mesronholoj!

IGÅR VANN BARCA RIKTIGT VÄLFÖRKÄNT CHAMPIONS LEAUGE!

Var så glad men också lite trött när matchen var klar!

Det slutatde 2-0 till Barca!

Här är en liten samanfatning av matchen:

Manchester United kom in och började pressa direkt och hade riktigt farliga lägen som många avslutades av en viss C.Ronaldo men i Barcas första anfall i den 10:onde minuten så tar sig Samuel Eto´o in i straffområdet från sidan skjuter ett lågtskott som Van Der Sar ska ta men den går på hans hand i mål!

Efter det så började Barcelona ta över och visade att dom hade världens bästa spelare Lionel Messi! Dom visade också upp världens absolut bästa passningsspel! Matchen rullade på och i den 70:onde minuten så kommer Xavi på kanten gör ett perfekt inlägg till världens bästa spelare Lionel Messi som hoppar upp as högt (Han är jätte kort 169!) och skarvar in bollen med huvudet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Barca fortsätter med sitt ägiga spel och vinner!

Carles Puyol får höja bucklan för andra gången i Champions League med Barca!

Efter matchen såger en expert på Svt 1: Barcelona är världens bästa klubblag genom tiderna! Dom spelar som alla andra men dubbelt så fort!

Idag så "festade" vi i skolan kan man säga så fort vi kompisar mötte varandra började vi sjunga! Mest sjöng vi: Barcelona, Barcelona ole ole ola. Men jag kom också på en as bra sång: Champione Barcelone ole ole ola!

Riktigt skönt med seger till Barca!

Dom 2 målskyttarna

Lionel Messi the man of the match!

P.S 339 besökare igår tack så mycket! 233 idag det ska vi slå!

Av Måns Djurgårdaren! - 27 maj 2009 16:27

Tjadihätjenabajghxjfddfdhcbhcvcnxnbchasghjdldjdndh
jdholoj!

Som ni vet så är det Champions League final idag!

Avspark 20.45 och alla som är minst 10 % fotbollsälskare kommer se den och jag som är 100 % fotbollsälskar ska självklart se den!

Jag tror det blir rätt mycket mål för det är 2 lag som gör mycket mål så jag tippar 3-2 till Barca målskyttar blir: Manchester United: C.Ronaldo 2 mål

Barcelona: L.Messi 2 mål och Thery Henry 1 mål efter pass från Messi.

Det ända som kanske kan göra så Barca förlorar är att den ägiga och frisparkskungen Dani Alves är avstängd! Men Manchester har Fletcher avstängd och Tevez är inte med heller.